Ukrainian Research online - Lecture Series

Organised by the Ukraine Initiative of the University of Erfurt, the Universitätsgesellschaft Erfurt e.V., and the Research Initiative PECEE

Die Ukraine-Initiative der Universität Erfurt startet gemeinsam mit der Universitätsgesellschaft Erfurt e.V. und der Forschungsinitiative Politische Epistemologien Mittel- und Osteuropas, die am Fakultätszentrum mitgestaltet wird, die Vortragsreihe Ukrainian Research online, deren Ziel es ist, ukrainischen Kolleginnen und Kollegen und ihrer Arbeit Sichtbarkeit zu verschaffen.

In den kommenden Wochen und Monaten werden auf dem YouTube-Kanal der Forschungsinitiative Aufzeichnungen kurzer Vorträge veröffentlicht. Sie sind herzlich eingeladen den Kanal zu abonnieren, um auf dem Laufenden zu bleiben!

Die Vortragenden erhalten ein Honorar, das durch Spenden an die Universitätsgesellschaft Erfurt finanziert wird. Weitere Spenden sind herzlich willkommen! Mehr Informationen dazu finden Sie auf den entsprechenden Seiten der Universität Erfurt.

The University of Erfurt's Ukraine Initiative, together with the Universitätsgesellschaft Erfurt e.V. and the Research Initiative Political Epistemologies of Central and Eastern Europe, which is co-organised at the Faculty Centre, is launching the lecture series Ukrainian Research online, which aims to give visibility to Ukrainian colleagues and their work.

In the coming weeks and months, recordings of short lectures will be published on the YouTube channel of the research initiative. You are welcome to subscribe to the channel to stay up to date!

The speakers receive an honorarium, which is financed by donations to the University Society of Erfurt. Further donations are very welcome! You can find more information on the relevant pages of the University of Erfurt.